Logo

Hvordan anmelder jeg en skade vedrørende forsikringer på mit MasterCard ?

Hvis skaden er sket, og du har brug for:

Akut assistance
Hvis skaden er sket og du har brug for akut assistance, skal du straks henvende dig til:

1. SOS International A/S,
    Nitivej 6, DK – 2000 Frederiksberg
    Telefon (+45) 70 10 50 50 (døgnet rundt)
    Telefax (+45) 70 10 50 56

Skadesblanket
Enhver skade skal anmeldes via skadeblanket til Forsikringsselskabet Privatsikring A/S på rejse@privatsikring.dk eller alm. post.

1. Du kan finde skadeanmeldesblanketter ved at klikke her.

Anmeldelsesblanketterne kan downloades til højre på siden i rubrikken afbestilling- og rejseforsikring

Kontakt os
Åbningstider
Mandag-onsdag9.00 - 16.00
Torsdag9.00 - 17.00
Fredag10.00 - 16.00