Logo

Hvordan underskriver jeg elektronisk?

I stedet for at underskrive en aftale fysisk ved eksempelvis at møde op i banken eller sende de underskrevne papirer retur i underskrevet stand, kan du underskrive elektronisk.

Du godkender dine aftaler elektronisk via din computer eller mobiltelefon.

Aftaler der skal underskrives elektronisk i Kreditbanken, underskrives i E-boks eller Penneo.

1. Log på www.e-boks.dk
  2. Vælg privat. Du skal bruge dit MitD til at logge på.
  3. Vælg Indbakke og arkiv øverst
  4. Vælg det dokument du vil underskrive og klik på linket underskriv meddelelse
  5. Vælg underskriv eller afvis i øverste venstre hjørn
  6. Der åbnes nu et vindue, hvor du skal indtaste dit bruger-id og din adgangskode til MitID
  7. Vælg Næste
  8. Indtast din MitID nøgle og tryk godkend.
Åbningstider
Mandag-onsdag9.00 - 16.00
Torsdag9.00 - 17.00
Fredag10.00 - 16.00