Logo

Hvad er en NemKonto og hvordan opretter jeg en NemKonto?

En NemKonto er en helt almindelig bankkonto, du har i forvejen, og som bl.a. det offentlige bruger til at udbetale penge til, hvis du f.eks. modtager børnepenge eller har betalt for meget i skat.

Du kan oprette/vælge eller ændrer din NemKonto ved at logge på NemKonto.dk og logge ind med dit MitID eller ved at kontakte din rådgiver i Kreditbanken.

Hvis din NemKonto er i Kreditbanken kan du altid se og ændre hvilken konto, der er din NemKonto:

Net- eller MobilBanken

1. Log på Net- eller MobilBanken
  2. Øverst til højre i billedet over kontobevægelser vælger du de 3 prikker og dernæst ’Skift NemKonto’
Åbningstider
Mandag-onsdag9.00 - 16.00
Torsdag9.00 - 17.00
Fredag10.00 - 16.00